Coachman Training & RethinkRebels Academy,
gelijke waarden, aanvullend trainingsaanbod

Om je nog meer van dienst te zijn, heeft Coachman Training besloten met RethinkRebels Academy duurzame partners te worden. Bij de academy vind je een complementair aanbod van trainingen, opgezet vanuit sterk overeenkomende waarden en overtuigingen. De 'circular impact consultancy en trainingen' van RethinkRebels Academy bieden samen met de 'product- en productiegerichte trainingen' van Coachman Training, alles op gebied van duurzaamheid en kwaliteit voor jouw organisatie en waardeketen.

Rethink Rebels in a nutshell:

Rethink Rebels Academy geeft je toegang tot meer dan 25 jaar kennis op een begrijpelijke, inspirerende en online manier. Met de academy leer je de juiste tools, bewezen strategieën en handige geheimen om direct impact te maken en anderen aan te zetten tot langdurige, positieve veranderingen. Op dit moment heeft de wereld sterke leiders nodig die de mode-industrie van de grond af heroverwegen. Als je naar de RethinkRebels Academy gaat, leer je hoe je die leider, die rebel, die veranderaar kunt zijn - op je werk, in je team en overal elders.

Om echt een verschil te maken, zullen bedrijven duurzaamheid systematisch moeten benaderen. In de praktijk implementeert elk teamlid kleine maar essentiële stappen die specifiek zijn voor zijn of haar functie. Daarom maakt Rethink Rebels Academy cursuspakketten op maat voor specifieke afdelingen: Top & Sustainability Management, Product & Supply Chain, Sales & Marketing, Design & Creatives.

Coachman Training & Circular Textile Days,
partners vanaf de start

Als medeoprichter van de Circular Textile Days krijgt Coachman Training onmetelijk veel inspiratie, contacten en informatie om de trainingen inhoudelijk te verrijken en up-to-date te houden.

Circular Textile Days, hét toonaangevende internationale evenement voor duurzaamheid en circulaire ontwikkelingen in de textielbranche:

Met een focus op het echte verhaal van duurzame en circulaire ontwikkelingen, een interactieve setting, veel informatie en volop netwerkmogelijkheden is het de ultieme plek om duurzame, circulaire processen en productinnovaties te tonen. Als bezoeker vind je alle belangrijke relevante spelers bij elkaar en kun je veel inspiratie opdoen. Er zijn workshops, lezingen, openbare discussies en matchmakingsessies om nieuwe zakelijke contacten en samenwerkingsmogelijkheden te vinden. Op het Innovatieforum vind je de nieuwste ontwikkelingen, fysiek vertegenwoordigd en via pitches van de aanbieders.

Coachman Training & FashionExperts,
old friends!

Rien (FashionExperts) en Chris (Coachman Training) kennen elkaar al vanaf hun Oilily-tijd, eind jaren negentig. Daarna nooit meer het contact verloren. Lees meer over FashionExperts hieronder, dan begrijp je dat er geen beter passende locatie is om trainingen en expert sessies te houden dan daar, in Baarn. 

FashionExperts, de essentiële partner voor modebedrijven!

Met focus op het ondersteunen van modeondernemers op alle aspecten behalve de collectie zelf. FashionExperts biedt objectief en strategisch advies, gericht op organisatie, processen en automatisering.

Het team van FashionExperts beschikt over diepgaande kennis van en heeft ruime ervaring in de mode-industrie. Het team werkt onafhankelijk de leveranciers, wat hen hen in staat stelt om modebedrijven te voorzien van op maat gemaakt advies, gericht op het versterken van de achterkant van hun onderneming. Hierdoor kan de ondernemer zich concentreren op wat hij het beste doet: het creëren van prachtige modecollecties.

Daarnaast biedt FashionExperts toegang tot een uitgebreid netwerk van kennishouders binnen de mode-industrie en een unieke dienst': 'Meet The Expert', waarbij klanten kunnen sparren over diverse aspecten van hun bedrijfsvoering. Dit alles draagt bij aan de missie van FashionExperts om modebedrijven te helpen bij het navigeren door de uitdagingen van de snel veranderende modewereld, met meer dan 160 fashionbedrijven als getuige van hun succesvolle samenwerking.