Coachman Training & RethinkRebels Academy,
gelijke waarden, aanvullend trainingsaanbod

Om je nog meer van dienst te zijn, heeft Coachman Training besloten met RethinkRebels Academy duurzame partners te worden. Bij de academy vind je een complementair aanbod van trainingen, opgezet vanuit sterk overeenkomende waarden en overtuigingen. De 'circular impact consultancy en trainingen' van RethinkRebels Academy bieden samen met de 'product- en productiegerichte trainingen' van Coachman Training, alles op gebied van duurzaamheid en kwaliteit voor jouw organisatie en waardeketen.

Rethink Rebels in a nutshell:

Rethink Rebels Academy geeft je toegang tot meer dan 25 jaar kennis op een begrijpelijke, inspirerende en online manier. Met de academy leer je de juiste tools, bewezen strategieën en handige geheimen om direct impact te maken en anderen aan te zetten tot langdurige, positieve veranderingen. Op dit moment heeft de wereld sterke leiders nodig die de mode-industrie van de grond af heroverwegen. Als je naar de RethinkRebels Academy gaat, leer je hoe je die leider, die rebel, die veranderaar kunt zijn - op je werk, in je team en overal elders.

Om echt een verschil te maken, zullen bedrijven duurzaamheid systematisch moeten benaderen. In de praktijk implementeert elk teamlid kleine maar essentiële stappen die specifiek zijn voor zijn of haar functie. Daarom maakt Rethink Rebels Academy cursuspakketten op maat voor specifieke afdelingen: Top & Sustainability Management, Product & Supply Chain, Sales & Marketing, Design & Creatives.

Coachman Training & Circular Textile Days,
partners vanaf de start

Als medeoprichter van de Circular Textile Days krijgt Coachman Training onmetelijk veel inspiratie, contacten en informatie om de trainingen inhoudelijk te verrijken en up-to-date te houden.

Circular Textile Days, hét toonaangevende internationale evenement voor duurzaamheid en circulaire ontwikkelingen in de textielbranche:

Met een focus op het echte verhaal van duurzame en circulaire ontwikkelingen, een interactieve setting, veel informatie en volop netwerkmogelijkheden is het de ultieme plek om duurzame, circulaire processen en productinnovaties te tonen. Als bezoeker vind je alle belangrijke relevante spelers bij elkaar en kun je veel inspiratie opdoen. Er zijn workshops, lezingen, openbare discussies en matchmakingsessies om nieuwe zakelijke contacten en samenwerkingsmogelijkheden te vinden. Op het Innovatieforum vind je de nieuwste ontwikkelingen, fysiek vertegenwoordigd en via pitches van de aanbieders.

Coachman Training & FashionExperts,
old friends!

Rien (FashionExperts) en Chris (Coachman Training) kennen elkaar al vanaf hun Oilily-tijd, eind jaren negentig. Daarna nooit meer het contact verloren. Lees meer over FashionExperts hieronder, dan begrijp je dat er geen beter passende locatie is om trainingen en expert sessies te houden dan daar, in Baarn.

FashionExperts, de essentiële partner voor modebedrijven!

In de fashionindustrie zijn bedrijven continu aan het innoveren. Software kan een krachtig hulpmiddel zijn, indien deze naadloos aansluit op uw bedrijfsvoering.

We begrijpen dat de integratie van software als een uitdaging kan voelen, maar met de juiste begeleiding hoeft dit zeker niet zo te zijn.

Hulp nodig bij de keuze: welk nieuw softwarepakket past bij uw bedrijf? Overstappen naar de cloud? Uw voorraadbeheer optimaliseren om onnodige kosten door niet verkoopbare stock te minimaliseren?

Ons team bestaat uit consultants met elk hun specifieke expertise. Wij werken onafhankelijk samen met alle bekende leveranciers, om u te voorzien van de best passende oplossing.