Coachman Training & RethinkRebels Academy,
gelijke waarden, aanvullend trainingsaanbod

Om je nog meer van dienst te kunnen zijn Coachman Training en RethinkRebels Academy duurzame partners. Bij de academy vind je namelijk een goed aansluitend aanbod van trainingen, vanuit waarden en overtuigingen die helemaal matchen. Coachman Training gelooft in samenwerking en delen. We kunnen de Coachman trainingen over vakmanschap, duurzaamheid en kwaliteit, nu goed combineren met de 'circular impact consultancy en trainingen' van RethinkRebels Academy.

Meer over RethinkRebels Academy:

De academy geeft je toegang tot meer dan 25 jaar kennis op een begrijpelijke, inspirerende en online manier. Met de academy leer je de juiste tools, bewezen strategieën en handige geheimen om direct impact te maken en anderen aan te zetten tot langdurige, positieve veranderingen. Op dit moment heeft de wereld sterke leiders nodig die de mode-industrie van de grond af heroverwegen. Als je naar de RethinkRebels Academy gaat, leer je hoe je die leider, die rebel, die veranderaar kunt zijn - op je werk, in je team en overal elders.

Om echt een verschil te maken, zullen bedrijven duurzaamheid systematisch moeten benaderen. In de praktijk implementeert elk teamlid kleine maar essentiële stappen die specifiek zijn voor zijn of haar functie.

Daarom maken we cursuspakketten op maat voor specifieke afdelingen: Top & Sustainability Management, Product & Supply Chain, Sales & Marketing, Design & Creatives. Heb je een diepe passie voor mode en ben je vastbesloten om een betekenisvolle impact te maken? Onze korte cursussen in duurzame mode bieden de essentiële kennis die je nodig hebt zonder lange verplichtingen: duurzame materialen, circulaire ontwerpstrategieën en bedrijfsmodellen, duurzame marketing & communicatie.

Coachman Training & Circular Textile Days,
partners vanaf de start

Circular Textile Days is hét toonaangevende internationale evenement voor duurzaamheid en circulaire ontwikkelingen in de textielbranche.

Met het ware verhaal van de ontwikkelingen, een interactieve setting, veel informatie en volop netwerkmogelijkheden, is het de ultieme plek om duurzame, circulaire proces- en productinnovaties te exposeren. Als bezoeker vind je alle belangrijke relevante spelers bij elkaar en kun veel inspiratie opdoen. Er worden onder andere workshops georganiseerd, lezingen, expert talks, publieksdiscussies en matchmaking-sessies. En op het innovatieforum vind je de laatste ontwikkelingen, fysiek en middels pitches van de aanbieders.